Durant aquesta Nit de l’Art un poc més diferent us presentem un grup de joves artistes. Ells ens presenten el seu projecte i ens conten una miqueta com el desenvolupen. Es tracta d’una parella de joves emprenedors en el món de la customització.  

 

Si vols saber més sobre ells o com donar una segona vida a les peces de roba que ja no utilitzes, continua llegint. 

 

  1. Qui forma part d’aquest projecte? 

L’equip de punkhippies està format per dues persones: na Soya i en Licata. Na Soya, de 23 anys, és la dissenyadora i cosidora del projecte, mentre que en Licata, de 23 anys, és qui s’encarrega de cercar el material i aportar les idees dels dissenys. En conjunt manejam les xarxes i també feim les entregues. 

 

2. En què consisteix el vostre projecte? 

El projecte consisteix a donar-li una nova oportunitat a roba de segona mà modificant-la per a convertir-la en nova i única. 

 

3.De on sorgeix la vostra iniciativa? 

Aquesta idea es va iniciar en el moment que en Licata s’estava preparant per a partir de Veneçuela. Bàsicament el motiu principal era vendre la roba que no s’enduria per a fer una reunió de comiat (se’n solen fer a Veneçuela). Encara que això va començar d’una manera irònica, a poc a poc es va anar transformant en quelcom més artístic i seriós, ja que na Soya va començar a modificar roba de la padrina d’en Licata per a vendre-la. D’aquí va sorgir el que avui dia és el concepte de la botiga. 

 

4. Es tracta d’una iniciativa autodidacta o us heu format per a dur-la a terme? 

Va començar sent una iniciativa autodidacta (amb ajuda de tutorials de YouTube) i ja després que na Soya va arribar a Mallorca va començar a formar-se en costura i patronatge. 

 

5. En què us inspirau per a les vostres creacions? Us guiaper alguna tendència? 

La nostra inspiració principal es basa en modes alternatives i asiàtiques. 

 

6. Quin és el procés creatiu que seguiu per a totes les vostres creacions? 

Cercar-li la condició i el millor potencial a la roba de segona mà per a modificar-la, ja sigui fent-htalls o afeginthi complements (cadenes, pegats, brodats i teles, entre d’altres). 

 

7. Feis ús de qualque material que caracteritzi les vostres peces? En qualque moment  emprau materials reciclats per a les vostres creacions? 

Síutilitzam material reciclat. La idea principal del projecte es basa a donar-li una segona oportunitat a la roba i donar-li un nou estil. 

 

8. Diríeu que la roba que feis és accessible per a tothom? 

Sí, la idea és que sigui una cosa única i que pugui ser accessible per a tots. 

Això sí, en treballar amb peces de segona mà que es converteixen en úniques no sempre podem comptar amb totes les talles i la velocitat de producció depèn del procés creatiu. Així mateix, solem publicar peces noves cada una o dues setmanes. 

 

 

9. Que creis que us pot aportar participar a la Nit de l’Art? 

Ens ajuda a poder aprendre i veure altres artistes a l’illa, com també ens ajuda a donar a conèixer el nostre projecte a més persones. 

 

10. Teniu cap xarxa social on us puguem conèixer una mica millor el vostre projecte? 

Estam únicament per Instagram. Per aquí es pot veure tota la roba que hem fet i la que es troba disponible en el moment. També s’hi poden fer reserves i fixar les dates d’entrega per a les seves compres. 

El nostre Instagram és @punkhippies, i els nostres instagrams personals són: @soyablackx i @L.i.c.a.t.a 

 

Us deixem una mostra del seu treball, click aquí