Cuinar pa mai ha estat tan fàcil… Ni tan sols t’hi tacaràs les mans…

+Ingredients:

  • -4 tasses de farina integral
  • -1 poc de llevat fresc
  • -2 cullerades petites de sucre
  • -2 cullerades petites de sal
  • -2 cullerades d’oli d’oliva.

+Utensilis: bol gros i motlo per a forn.

 

 

+Passos:

Pas 1: En una tassa, posau-hi aigua tèbia, 1 culleradeta de sucre, el llevat i un polsim de farina. En l’altra tassa, mesclau aigua tèbia amb la resta de sucre, la sal i l’oli.

Pas 2: Passau la farina al bol i removeu-ho.

Pas 3: Una vegada ha pujat el llevat, afegiu-hi la farina i removeu-ho. Després afegiu-hi la mescla de l’altra tassa i continuau removent fins a aconseguir una massa.

Pas 4: Tapau la massa amb film i un drap, i preencalentiu el forn a 170°C. Mentre, preparau el motlo.

Pas 5: Una vegada que el forn ha aconseguit els 170ºC, passau la massa al motlo, i pujau el forn a 200/210°C.

Pas 6: Quan el forn arribi als 210°C, ficau-hi el pa (abans podeu afegir-li algunes llavors). Estarà llest en 30 minuts, aproximadament.

Pas 7: Treis-ho del forn i col·locau-ho en una reixeta fins que es refredi i… A gaudir d’un pa deliciós!

Podreu consumir-ne durant els següents 3/4 dies.