I ara, just que acabam de començar l’any, t’has fet cap propòsit? Però no d’aquells que sols duren unes setmanes o ni això, no. Parl d’aquells propòsits que saps que val la pena dur-los endavant.

T’has plantejat iniciar-te al món artístic? Com el dibuix, la pintura, les manualitats, el teatre, circ, tot allò que sigui crear? Als Espais Joves tenim un servei específic de creació artística que et pot ajudar a dur endavant les teves idees.

Et podem oferir tallers adaptats a les teves necessitats, sales equipades per a poder desenvolupar la teva imaginació, donar forma als teus projectes (en forma d’exposicions, esdeveniments, mostres davant un públic…), i visibilitat per a difondre’ls entre un públic més ampli, formalitzar el teu grup creant una associació o entitat, o simplement ajudar-te a entendre qualque subvenció o bases d’un concurs. Tant al web com a les xarxes socials del servei d’Espais Joves hi trobaràs informació i tot un recull del que hem anat fent.

Tal volta és el suport que necessites per a poder emprendre el nou propòsit que t’has plantejat dur a terme aquest nou any. Si és així i t’animes, consulta’m.

Som na Marga, la dinamitzadora de creació artística, i em pots contactar al 638. 460. 184.