CUINA SALUDABLE: melmelada de cítrics
Heu provat alguna vegada a preparar la vostra pròpia melmelada?
És supersenzill, nosaltres n’hem triat les llimones com a ingredient principal, amb un toc de gingebre i canyella.
Animau-vos a preparar la vostra!
+Ingredients:
- 1 kg de llimones
- 1 culleradeta de canyella
- 1 culleradeta de gingebre
- 500 g de sucre
- 250 ml d’aigua.
+Passos:
-Pas 1: Pelau les llimones (sense la part blanca) i reservau.
-Pas 2: Retirau la part blanca de les llimones.
-Pas 3: Llevau les llavors i trossejau les llimones.
-Pas 4: Abocau al tassó de la batedora les llimones, la pell i l’aigua (3 segons a potència mitjana).
-Pas 5: Posau la mescla en una olla a foc mitjà durant 10 min.
-Pas 6: Afegiu-hi el sucre, la canyella i el gingebre, i posau-ho a foc mitjà-alt durant 20 min, removent periòdicament perquè el sucre no es cremi.
-Pas 7: Guardau-ho en pots de vidre a manera de conserva perquè aguanti més.
Ja teniu llista la vostra melmelada casolana!