Per culpa de la situació sanitària actual que estam vivint, la Nit de l’Art 2020 es va haver de dur a terme en un format totalment diferent del que estam acostumats. 

Tal vegada va ser la Nit de l’Art més atípica però en tot moment vàrem poder comptar amb els joves usuaris, amb totes les seves iniciatives, i això és el més important per a nosaltres. 

Un any més podem dir que s’ha assolit el nostre objectiu, donar visibilitat a l’art i als nostres joves que dia rere dia treballen allò que més els agrada. Per això volem donar-los les gràcies perquè sense ells no hauria estat possible dur-ho a terme. 

Des del dimecres 16 fins al dissabte 19 d’aquest mes de setembre vàrem comptar amb diverses iniciatives amb les quals poder fer arribar l’art a tots vosaltres. 

Volem agrair a en Jaume Mora i en F. Licata i na Anne Alejandra Davila més coneguda com Soya, les seves entrevistes, en les quals ens varen contar una mica més sobre ells, les seves iniciatives i com varen començar a volar amb elles. 

Volem agrair també al grup obert de dibuix tots els anys que fa que ens acompanyen cada divendres a l’Espai Jove Ciutat Antiga. Ells ens varen fer arribar un vídeo format per un recull d’imatges i de dibuixos. Amb aquest vídeo ens varen voler mostrar el gran grup que formen i el seu procés i millores artístiques. Però sobretot, agrair a na Joana Mas les seves paraules d’admiració i agraïment a Dmitriy Yakovina (Dimi Line) per la seva labor dins el grup de dibuix. 

De la nostra galeria virtual volem agrair a tots els joves per les seves creacions, cada un diferent de l’altre, però tots amb una passió comuna, l’art. Per això donam les gràcies a Jaume Mora, Alex Bosch, Álvaro Barrera, Dimi Line, Rosa Mas, Miguel Angel Morales, Gemma Botella, Melisa Rayó, Dani de Body Positivity, Lorena Villar, Noemi Fernández, Alex Marí. 

I per últim, però no menys important, agrair als nostres companys de servei, Dinamo per formar part del nostre repte cultural, amb les vostres creacions i originalitat. 

Una i mil vegades, moltes gràcies a tots per la vostra participació i dedicació,  per fer possible que la Nit de l’Art es dugués a terme i tots poguéssim gaudir una miqueta d’aquests dies tan especials.