Heu provat alguna vegada a preparar la vostra pròpia melmelada?

És supersenzill, nosaltres n’hem triat les llimones com a ingredient principal, amb un toc de gingebre i canyella.

Animau-vos a preparar la vostra!

+Ingredients:

  • 1 kg de llimones
  • 1 culleradeta de canyella
  • 1 culleradeta de gingebre
  • 500 g de sucre
  • 250 ml d’aigua.

+Passos:

-Pas 1: Pelau les llimones (sense la part blanca) i reservau.

-Pas 2: Retirau la part blanca de les llimones.

-Pas 3: Llevau les llavors i trossejau les llimones.

-Pas 4: Abocau al tassó de la batedora les llimones, la pell i l’aigua (3 segons a potència mitjana).

-Pas 5: Posau la mescla en una olla a foc mitjà durant 10 min.

-Pas 6: Afegiu-hi el sucre, la canyella i el gingebre, i posau-ho a foc mitjà-alt durant 20 min, removent periòdicament perquè el sucre no es cremi.

-Pas 7: Guardau-ho en pots de vidre a manera de conserva perquè aguanti més.

Ja teniu llista la vostra melmelada casolana!