CUINA SALUDABLE: Llet merengada vegana.
Creació Artística, Espai de cuina
0
Ja és estiu, i les begudes refrescants com aquesta llet merengada vegana són ideal per a tenir sempre a la nevera!
+Ingredients:
- 1 litre de llet d’ametla
- 3-4 branques de canyella
- canyella en pols
- 1 llimona ratllada.
* Utensilis:
- olla
- espàtula o cullera gran.
+Passos:
-Pas 1 : Abocau a l’olla la llet, una branca de canyella i la pell de llimona. Removeu-ho bé i posau-ho a foc alt fins que arranqui el bull.
-Pas 2 : Apagau, tapau i deixau-ho refredar a temperatura ambient.
-Pas 3 : Colau-ho i guardau-ho a la nevera.
-Pas 4 : Serviu-ho ben fresc i amb una mica de canyella en pols i en branca.
És una beguda perfecta per als horabaixes calorosos d’estiu i podeu guardar-la a la nevera durant tres dies.
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Etiquetes
8M
25N
concert
concurs
costura
creadors
cuina
Cuinar
dansa
DeixantEmprenta
dibuix
divatrix
DIY
doblatge
dofí
dona
dones
Dramatúrgia
emocions
entrevista
equip
Escriptura creativa
esgrima
espai exterior
espais
fotografia
igualtat
joc
joves
LGTBI
micro obert
migjorn rock
música
ratapinyada
solidaritat
sostenibilitat
streamer
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
torneig
tutorial
vegà
voluntariat