Ja és estiu,  i les begudes refrescants com aquesta llet merengada vegana són ideal per a tenir sempre a la nevera!

 

+Ingredients:

  • 1 litre de llet d’ametla
  • 3-4 branques de canyella
  • canyella en pols
  • 1 llimona ratllada.

* Utensilis:

  • olla
  • espàtula o cullera gran.

 

 

 

 

+Passos:

-Pas 1 : Abocau a l’olla la llet, una branca de canyella i la pell de llimona. Removeu-ho bé i posau-ho a foc alt fins que arranqui el bull.

-Pas 2 : Apagau, tapau i deixau-ho refredar a temperatura ambient.

-Pas 3 : Colau-ho i guardau-ho a la nevera.

-Pas 4 : Serviu-ho ben fresc i amb una mica de canyella en pols i en branca.

És una beguda perfecta per als horabaixes calorosos d’estiu i podeu guardar-la a la nevera durant tres dies.