CUINA SALUDABLE: Llet merengada vegana.
            
                
                Creació Artística, Espai de cuina            
                            
                
                    
                    0                
                    
    				Ja és estiu, i les begudes refrescants com aquesta llet merengada vegana són ideal per a tenir sempre a la nevera!

+Ingredients:
- 1 litre de llet d’ametla
 - 3-4 branques de canyella
 - canyella en pols
 - 1 llimona ratllada.
 
* Utensilis:
- olla
 - espàtula o cullera gran.
 
+Passos:
-Pas 1 : Abocau a l’olla la llet, una branca de canyella i la pell de llimona. Removeu-ho bé i posau-ho a foc alt fins que arranqui el bull.
-Pas 2 : Apagau, tapau i deixau-ho refredar a temperatura ambient.
-Pas 3 : Colau-ho i guardau-ho a la nevera.
-Pas 4 : Serviu-ho ben fresc i amb una mica de canyella en pols i en branca.
És una beguda perfecta per als horabaixes calorosos d’estiu i podeu guardar-la a la nevera durant tres dies.
                            



