CUINA SALUDABLE: Gaspatxo de pastanaga
Creació Artística, Espai de cuina
0
Aquest estiu pots hidratar-te prenent aquest gaspatxo de pastanaga ple de vitamines i antioxidants. Facilíssim de preparar!
+Ingredients:
- 2 pastanagues
- 1 pebre verd
- 2 tomàtigues
- mitja ceba morada
- oli
- sal
- vinagre blanc
- mig litre d’aigua
- 3-4 torrades
- crostons
*Utensilis:
- ganivet
- batedora.
+Passos:
-Pas 1: Pelar i trossejar la verdura.
-Pas 2: Abocar en un recipient gran les verdures amb l’aigua, i batre bé.
-Pas 3: Afegir-hi el pa i batre-ho.
-Pas 4: Afegir-hi el vinagre i la sal al gust i batre-ho.
-Pas 5: Afegir-hi l’oli i tornar a batre.
Finalment, servir en un bol i decorar amb crostons i pipes o llavors… Mmmmmm!