Aquest estiu pots hidratar-te prenent aquest gaspatxo de pastanaga ple de vitamines i antioxidants. Facilíssim de preparar!

+Ingredients:

  • 2 pastanagues
  • 1 pebre verd
  • 2 tomàtigues
  • mitja ceba morada
  • oli
  • sal
  • vinagre blanc
  • mig litre d’aigua
  • 3-4 torrades
  • crostons

*Utensilis:

  • ganivet
  • batedora.

+Passos:

-Pas 1: Pelar i trossejar la verdura.

-Pas 2: Abocar en un recipient gran les verdures amb l’aigua, i batre bé.

-Pas 3: Afegir-hi el pa i batre-ho.

-Pas 4: Afegir-hi el vinagre i la sal al gust i batre-ho.

-Pas 5: Afegir-hi l’oli i tornar a batre.

Finalment, servir en un bol i decorar amb crostons i pipes o llavors… Mmmmmm!