CUINA SALUDABLE: Gaspatxo de pastanaga
Creació Artística, Espai de cuina
0
Aquest estiu pots hidratar-te prenent aquest gaspatxo de pastanaga ple de vitamines i antioxidants. Facilíssim de preparar!
- 2 pastanagues
- 1 pebre verd
- 2 tomàtigues
- mitja ceba morada
- oli
- sal
- vinagre blanc
- mig litre d’aigua
- 3-4 torrades
- crostons
*Utensilis:
- ganivet
- batedora.
+Passos:
-Pas 1: Pelar i trossejar la verdura.
-Pas 2: Abocar en un recipient gran les verdures amb l’aigua, i batre bé.
-Pas 3: Afegir-hi el pa i batre-ho.
-Pas 4: Afegir-hi el vinagre i la sal al gust i batre-ho.
-Pas 5: Afegir-hi l’oli i tornar a batre.
Finalment, servir en un bol i decorar amb crostons i pipes o llavors… Mmmmmm!
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Etiquetes
8M
25N
2020
agenda jove
certamen
certamens
concert
concurs
costura
creadors
cuina
dansa
DeixantEmprenta
dia de la juventud
dibuix
DIY
dona
dones
embelliment
empty way
entrevista
entrevita
espai exterior
espais
fotografia
igualtat
joc
joves
LGTBI
micro obert
migjorn rock
música
phonolegs
solidaritat
sostenibilitat
streamer
subencions
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
torneig
tutorial
vegà
voluntariat