Pensau que menjar verdures és avorrit?

Malén us demostrarà que no; us ensenyarà a fer un saborós plat principal de col, patates i ametles. Segur que us encantarà! 

Us animam que el faceu i ens etiqueteu. 

 

Ingredients (per a 2 persones)


½ col verda petita

½ patata grossa

1 ceba tendra

1 gra d’all

1 tassó gros de brou de verdures casolà

Un grapat d’ametles

1 culleradeta de pebre vermell

1 culleradeta de comí

Sal

Pebre bo



Per a aquesta recepta, cuinau per separat la col i les patates, i després ajuntau-ho tot.

Primer, trossejau la col, la ceba tendra i l’all.

Posau l’all a la paella i deixau-l’hi perquè s’encalenteixi alguns minuts amb oli; després, afegiu-hi  la ceba tendra i, quan tot sigui calentet, la col. Posau-hi mig tassó de brou, salpebrau i deixau que es cuini al vapor uns 10 minuts.

D’altra banda, tallau la patata en làmines molt fines i posau-ho tot en un cassó amb el pebre vermell i mig tassó de brou; deixau que es cuini al vapor uns 15 minuts.

Passau les ametles crues per la paella uns 5 minuts.

Ajuntau la col i les patates en una paella i deixau que reposin a foc lent 5 minuts; així s’ajuntaran tots els sabors de les espècies.

Emplatau, i a gaudir d’aquest bon plat carregat de vitamines, minerals i delicioses espècies!