COL AMB PATATES I AMETLES
Pensau que menjar verdures és avorrit?
Malén us demostrarà que no; us ensenyarà a fer un saborós plat principal de col, patates i ametles. Segur que us encantarà!
Us animam que el faceu i ens etiqueteu.
Ingredients (per a 2 persones)
½ col verda petita
½ patata grossa
1 ceba tendra
1 gra d’all
1 tassó gros de brou de verdures casolà
Un grapat d’ametles
1 culleradeta de pebre vermell
1 culleradeta de comí
Sal
Pebre bo
Per a aquesta recepta, cuinau per separat la col i les patates, i després ajuntau-ho tot.
Primer, trossejau la col, la ceba tendra i l’all.
Posau l’all a la paella i deixau-l’hi perquè s’encalenteixi alguns minuts amb oli; després, afegiu-hi la ceba tendra i, quan tot sigui calentet, la col. Posau-hi mig tassó de brou, salpebrau i deixau que es cuini al vapor uns 10 minuts.
D’altra banda, tallau la patata en làmines molt fines i posau-ho tot en un cassó amb el pebre vermell i mig tassó de brou; deixau que es cuini al vapor uns 15 minuts.
Passau les ametles crues per la paella uns 5 minuts.
Ajuntau la col i les patates en una paella i deixau que reposin a foc lent 5 minuts; així s’ajuntaran tots els sabors de les espècies.
Emplatau, i a gaudir d’aquest bon plat carregat de vitamines, minerals i delicioses espècies!