Des d’Espais Joves volem celebrar el Dia Internacional de la Dansa amb tots i totes vosaltres i felicitar els ballarins i ballarines que han fet o segueixen fent ús del nostre servei. I us volem donar les gràcies a tots i totes per la vostra passió i dedicació a aquest art. 

I si tu, que estàs llegint aquest post, encara no saps com celebrar el Dia Internacional de la Dansa, aquí et deixam un parell d’idees:


-Pots cercar una pel·lícula o sèrie relacionada amb el ball i veure-la. Nosaltres et recomanam les següents: Step Up, Honey, Billy Elliot, Yuli, Footloose, Burlesque, West Side Story o Hairspray.

-Recomana’ns la pel·lícula de ball que més t’hagi agradat i motivat.

-Ens pots deixar un comentari en aquest post dient-nos quina és la cançó que sempre et fa ballar.

-Envia’ns un vídeo de l’actuació que més hagis gaudit de presenciar al correu artenmoviment@espaisjoves.cat o al whatsapp: 630.178.733, o penja’l a les teves xarxes socials amb el hashtag #DiaInternacionalDeLaDansa i etiqueta’ns (Instagram: @espaisjovespalma, Facebook: Espais Joves – Ajuntament de Palma)

-Estigues atent/a a les nostres xarxes socials per saber més de la campaña #BallarConfinatsÉsBallar i anima’t a participar!

Per últim, us volem deixar una mostra de diferents actuacions d’alguns dels i de les joves que li donen sentit a la línia d’Art en Moviment. 

Els grans ballarins no són grans per la seva tècnica, són grans per la seva passió.

-Marta Graham