Avui prepararem unes riquíssimes postres veganes, saludables i sobretot plenes de vitamines per a aquests dies de calor estiuencs.

Sempre pensam en la pastanaga per a l’estiu i la pell, i res millor per a donar-li un toc de dolçor que uns exquisits i frescs bombons.

Són unes postres completes amb verdura, fruita seca i llavors.

 

Ingredients (per a 4 persones):

4 pastanagues grans

6-8 cullaredetes de coco ratllat

3 cullerades de farina d’ametla

1/2 cullaredeta de canyella

2 cullaredetes de xarop d’arròs

 

Per a decorar:

Llavors de rosella

Sèsam torrat

Coco ratllat

Farina de garrova

 

Pelam bé les pastanagues i les tallam per a després coure-les 20 minuts.

Passats els 20 minuts deixam que refredin uns minuts. Pastam els bombons i els deixam refredar un parell d’hores a la gelera.

Amb l’ajuda d’un plat anam arrebossant les bolletes amb els següents ingredients: llavors de rosella, sèsam, coco ratllat i farina de garrova.