BOMBONS DE PASTANAGA
Avui prepararem unes riquíssimes postres veganes, saludables i sobretot plenes de vitamines per a aquests dies de calor estiuencs.
Sempre pensam en la pastanaga per a l’estiu i la pell, i res millor per a donar-li un toc de dolçor que uns exquisits i frescs bombons.
Són unes postres completes amb verdura, fruita seca i llavors.
Ingredients (per a 4 persones):
4 pastanagues grans
6-8 cullaredetes de coco ratllat
3 cullerades de farina d’ametla
1/2 cullaredeta de canyella
2 cullaredetes de xarop d’arròs
Per a decorar:
Llavors de rosella
Sèsam torrat
Coco ratllat
Farina de garrova
Pelam bé les pastanagues i les tallam per a després coure-les 20 minuts.
Passats els 20 minuts deixam que refredin uns minuts. Pastam els bombons i els deixam refredar un parell d’hores a la gelera.
Amb l’ajuda d’un plat anam arrebossant les bolletes amb els següents ingredients: llavors de rosella, sèsam, coco ratllat i farina de garrova.