Coneixeu de que tracta l’Art Jove?  

Art Jove es tracta d’un programa cultural per a residents de les illes entre els 16 i els 35 anys. Esta compost per distintes modalitats artístiques per a donar resposta a les necessitats i desitjos dels joves artistes.  

Un dels objectius principals és l’ajuda a la professionalització dels participants i el suport en els primers passos dins el sector o la indústria cultural que hagin triat. 

Aquest any degut a la nova situació actual, des de el certamen d’Art Jove, han volgut donar-li un nou enfocament. Han volgut convertir, l’Art Jove, en un sistema d’ajudes i no en un concurs.  

Enguany desapareix la figura del guanyador, tindran 10 semifinalistes i 5 finalistes. S’obsequiarà amb 200€ a tots els semifinalistes i amb 500€ més als finalistes. 

 

Les modalitats convocades al certamen constarà de:  

  1. a) Certamen d’Arts Visuals
  2. b) Certamen de Curtmetratges 
  3. c) Certamen d’Arts Escèniques
  4. d) Certamen de Música Jove Contemporània
  5. e) Certamen de Música per a Joves Intèrprets
  6. f) Certamen de Literatura

INCRIPCIONS FINS EL 30 DE SETEMBRE  

 

Aquí us adjuntem les bases a seguir i els premis de cada modalitat , així com allà on pugueu trobar les inscripcions de cada certamen. http://www.caib.es/sites/ibjove/ca/certamens-41962/ 

 

Per a més informació aclarimentpodeu posar-vos en contacte amb nosaltres (creacióartística@espaisjoves.cat i al telèfon/whats app 653 46 01 84) 

 

Ainoa, dinamitzadora de creació artística