“El que fa mal no és ser homosexual, sinó que t’ho tirin en cara com si fos una pesta.” Chavela Vargas

“El viatge de cada persona és individual. Si t’enamores d’un home, doncs t’enamores d’un home. El fet que molts americans ho considerin una malaltia diu més sobre ells que sobre l’homosexualitat.” James Baldwin

La Setmana de l’Orgull, o millor dit el Mes de l’Orgull, ens està deixant tot un seguit d’accions encaminades a visibilitzar i a millorar les condicions de vida de totes les persones que defensen la seva opció de gènere. Aquelles persones que defensen sentir-se com vulguin independentment de les etiquetes que la societat els pretengui penjar.

Hem pogut seguir a través de diferents plataformes en línia moltes accions organitzades per Balears Diversa o per Ben Amics o per altres, destinades a donar veu al col·lectiu LGTBI, i que pretenen que la pandèmia no aturi les oportunitats de visibilitzar l’ORGULL.

Algunes sota el lema “El covid no ens aturarà”, altres dirigides a conscienciar tota la població sobre la llibertat d’elecció pel que fa al gènere. Sigui com sigui, totes vàlides per a defensar aquesta llibertat d’elecció.

Des dels Serveis de Joventut hem estrenat un nou web col·laboratiu i que té per objectiu facilitar la visibilització del col·lectiu i facilitar a tothom l’accés a tot tipus d’informació útil. Com ara serveis, entitats, entreteniment, que acosten a totes les persones una mica més d’informació sobre LGTBI. Us volem convidar a entrar al nostre web,  www.espaionlinelgtbi.com , però no sols això, us convidam també a col·laborar amb nosaltres, a omplir-la de contingut i a fer-ne una eina vàlida per a donar suport i conèixer més i millor el col·lectiu del qual parlam.

Dinamitzador Diversitat