🎉 No et perdis la sisena edició del Micro Obert 🎉

 

Vine a gaudir d’una jornada plena d’emoció, música i diversió al Micro Obert. En aquesta ocasió tindrà lloc el dissabte 26 d’agost a l’Espai Jove Migjorn a les 17 h.
Et convidem a ser part d’aquesta festa, on trobaràs una gran varietat d’activitats:
🎶 Música i dansa: gaudeix de les exhibicions musicals i de dansa que els i les col·laboradors/es estan preparant per a tu.
🎤 Monòlegs: riure és la millor teràpia! Un dels nostres col·laboradors serà l’encarregat de que les teves mandíbules facin exercici de tant riure.
🍲 Taller de tapes: per als amants dels sabors, oferim un taller de cuina exprés on podràs aprendre receptes de tapes internacionals i delicioses.
🎯 Jocs: jocs ràpids per als més competitius. Vine a competir, divertir-te i guanyar.
Aquesta és una oportunitat única per a la comunitat per a compartir moments inoblidables i crear nous vincles d’amistat. Com totes les nostres activitats, aquesta és totalment gratuïta, així que porta a totes les teves amistats.
Recorda, tens una cita amb nosaltres dissabte 26 d’agost a les 17 h a l’Espai Jove Migjorn (C/ Pere Ripoll i Palou, 24). No et perdis aquesta increïble experiència, us hi esperem amb els braços oberts!  Inscriu-te aquí: https: INSCRIPCIONS PÚBLIC MICRO OBERT (google.com)
Segueix-nos a les xarxes socials per a més informació i actualitzacions sobre el Micro Obert.
Instagram: https://instagram.com/espaisjovespalmaContactes: Gene – 638 42 91 47 i Laura – 630 78 65 91
Ens veiem les cares ben prest!