Totes les bandes tenen la seva pròpia essència i nosaltres tenim el plaer de conèixer i compartir amb vosaltres la de Six Doors.

 

Alguns tenien amics en comú i altres es coneixien de vista de per l’Institut. Si a això se suma el boca-orella de “m’han dit que aquest toca la guitarra…”, i les ganes de fer i compartir allò que més t’agrada, la música, surten grups com Six Doors.

Ells són en Tomeu, en Yerai, n’Adri, n’Aneu i en Pato, tenen entre 16 i 24 anys i arriben cada setmana als Espais Joves per a créixer com a músics i com a banda.

Sempre que assajaven als Espais Joves els recordaven que havien de tancar la porta “sa porta!, sa porta!”. Els ho varen repetir tantes vegades, que quan varen decidir que era el moment de posar nom al grup que havien format, li van posar Six doors: six pel nombre de membres del grup i doors per la ja mítica porta.

Participen en les iniciatives que s’organitzen des de la línia de música i so per a complementar la seva formació i interès musical.

El músic neix o es va fent? No entrarem en aquest debat, però el que sí que ens atrevim a dir és que la música se sent per les orelles, que es transforma en sentiment, i aquest es pot transmetre generació rere generació. Les seves famílies sentien Led Zeppelin, Red Hot Chili Peppers, ACDC, Metallica, Dire Straits, Pink Floyd, Queen… i aquestes són les influències musicals que el dia d’avui té Six Doors.

Tot i que les seves influències ens podrien deixar veure que la seva essència és el rock clàssic i el pop rock, ells no es volen tancar aquí. Es preveu que els seus temes propis tindran pinzellades de metal que ens faran aixecar de les cadires així com varen fer al seu debut en solitari el passat 30 de maig, al qual varen assistir més de 600 persones.

Quines ganes de trobar-los a les berbenes donant-ho tot a l’escenari!

 

Instagram: @six.doors “Rock rules in this place”

Singer: @asdrix_18

Guitar: @therealams247

Guitar: @akuma_rin_

Bass: @lxci.bass

Drummer: @patigmon