Dins la línia d’art en moviment hem realitzat una activitat de procés amb les joves ballarines. La iniciativa es va posar en marxa a finals del mes de gener, quan es va proposar a totes les dones ballarines que formen part dels Espais Joves crear una coreografia de ball.

Halima Saadia Ramon, Fátima Azahara Ramon, Shaima Hanan Ramon, Alicia Pulgarin, Sofia Vicente,  Leyla Sabelly, Margalida Amengual i Rocio Gisel.

Vuit dones acceptaren el repte de crear una coreografia per a exhibir-la dins l’activitat del Dia de la Dona.

Les joves es reuniren cada dijous a l’Espai Jove Migjorn i entre les vuit dones crearen una coreografia amb sentiment i triaren la cançó de la llista de música de “No i punt”. L’inici de la coreografia comptava amb una introducció, en què una d’elles representava la dona desubicada i desolada, i, a poc a poc, s’introduïren les altres dones, que figuraven donar-li suport i fer-li veure que no estava tota sola (Dones unides).
Quant al vestuari de les joves, totes vestien una camiseta de color lila en representació del color que simbolitza aquest dia.
Les joves ballarines es fermaren un mocador amollat a cada canell com a símbol de l’alliberament de la Dona.
L’actuació sorgí tal com estava prevista i les joves ballaren la cançó Run the world, de Beyonce.  

Des de la línia d’art en moviment vull agrair la participació a cada una d’elles per a fer visible la dansa en un dia tan assenyalat, i escollir els Espais Joves per a mostrar el seu talent.

Moltes gràcies!!!