Per quart any consecutiu Espais Joves celebram el Dia d’Star Wars, una saga que ens ha unit durant generacions a fanàtics des de les primeres fins a les darreres pel·lícules.

Aquest 2020 no podíem deixar de fer-ho i, tot i que no ens trobarem físicament a cap Espai Jove sí que ho podrem fer a l’Espai Virtual, i és que na Irene J. García, experta màster i jugadora de rol, ha preparat no una si no dues partides de rol perquè no deixeu de viure la màgia de l’univers d’Star Wars ni tan sols estant a casa.

Us feim una proposta temàtica perquè el dijous 7 de maig pugueu gaudir de participar i jugar en una d’aquestes dues aventures.

Per als més matiners d’11 a 15h: partida de rol “Joves Padawans”

Per als més vespertins: de 17 a 21 h: partida de rol “El camí del Jedi”

Us explicam una mica més què hi trobareu a cada una:   

JOVES PADAWANS

En aquesta aventura, localitzada dins l’univers d’Star Wars!, us posareu a la pell d’un grup de joves padawans.

La vostra darrera missió per a convertir-vos en jedi és aconseguir el “Cristall Kyber” , uns mítics objectes que serveixen com a focus per a construir els vostres sabres làser. 

Durant aquesta aventura coneixereu molts dels perills que haureu d’afrontar durant la vostra vida i us trobareu amb una informació que potser canviarà la galàxia per a sempre…  

 

 

EL CAMÍ DEL JEDI

En aquesta ocasió, interpretareu personatges que acaben de ser iniciats com a padawans i que han rebut una informació que pot suposar una guerra o una massacre. És per això que us veureu immersos en una lluita contra els vostres majors enemics: els sith. Haureu de trobar-vos a vosaltres mateixos a la força o al costat obscur…  

Ambdues partides es jugaran des de Discord i tenen places limitades.

T’animes a afegir-te a aquesta aventura? Si has pensat “Sí”, envia un missatge al 638 429 147 i podràs apuntar-t’hi des d’ara mateix.

Que la força us acompanyi!

 

Laura, Dinamitzadora Ludoteca.