El curri és una mescla d’espècies i n’hi ha moltes varietats. En aquest vídeo t’ensenyam a preparar curry hindú.

+Ingredients:

  • 2 cullerades de pebre negre
  • 5 claus
  • 2 cullerades de comí
  • 2 cullerades de coriandre
  • 1 cullerada i mitja de beines de cardamom
  • 4 fulles de llorer
  • 2 branques de canyella.
  • 1/2 cullerada de nou moscada
  • 1/2 cullerada de gingebre
  • 1/2 cullerada de caiena
  • 3 cullerades de cúrcuma.

+Passos:

-Pas 1: mesclar tots els ingredients menys la nou moscada, el gingebre, la caiena i la cúrcuma. Posar-ho en una paella a foc miním i picar-ho amb el morter durant 5 minuts.

-Pas 2 : Agregar a la mescla la nou moscada, el gingebre i la caiena, i triturar-ho fins que torni pols.

-Pas 3: Colar la mescla.

-Pas 4: Afegir la cúrcuma i una mica mes de caiena; remoure-ho i tornar-ho a colar.

Ja tens el curri hindú casolà per a afegir-lo als teus menjars!!