CUINA SALUDABLE: Com fer curry hindú.
Creació Artística, Espai de cuina
0
El curri és una mescla d’espècies i n’hi ha moltes varietats. En aquest vídeo t’ensenyam a preparar curry hindú.
+Ingredients:
- 2 cullerades de pebre negre
- 5 claus
- 2 cullerades de comí
- 2 cullerades de coriandre
- 1 cullerada i mitja de beines de cardamom
- 4 fulles de llorer
- 2 branques de canyella.
- 1/2 cullerada de nou moscada
- 1/2 cullerada de gingebre
- 1/2 cullerada de caiena
- 3 cullerades de cúrcuma.
+Passos:
-Pas 1: mesclar tots els ingredients menys la nou moscada, el gingebre, la caiena i la cúrcuma. Posar-ho en una paella a foc miním i picar-ho amb el morter durant 5 minuts.
-Pas 2 : Agregar a la mescla la nou moscada, el gingebre i la caiena, i triturar-ho fins que torni pols.
-Pas 3: Colar la mescla.
-Pas 4: Afegir la cúrcuma i una mica mes de caiena; remoure-ho i tornar-ho a colar.
Ja tens el curri hindú casolà per a afegir-lo als teus menjars!!
Related Posts
Deja una respuesta Cancelar la respuesta
Etiquetes
8M
25N
concert
concurs
costura
creadors
cuina
Cuinar
dansa
DeixantEmprenta
dibuix
divatrix
DIY
doblatge
dofí
dona
dones
Dramatúrgia
emocions
entrevista
equip
Escriptura creativa
esgrima
espai exterior
espais
fotografia
igualtat
joc
joves
LGTBI
micro obert
migjorn rock
música
ratapinyada
solidaritat
sostenibilitat
streamer
taller
tallers virtuals
tips
tipssostenibles
torneig
tutorial
vegà
voluntariat