Molta gent sap que per Sant Jordi se celebra el Dia del Llibre. Seguint la tradició de la llegenda, elles reben roses i ells, llibres. Any rere any s’organitzen infinitat d’activitats amb l’objectiu de fomentar la lectura. I enguany, encara que siguin diferents, es continuaran organitzant.

És habitual que escriptores i escriptors vagin a firmar autories pròpies a les paradetes habilitades a la a fireta del llibre. Veure com la gent passeja i s’acosta als mostradors per veure les darreres novetats. I poder-te traslladar a una realitat, tal vegada diferent de la teva i potser  més pròxima del que ens pensàvem. 

Enguany serà diferent, però des de la línia de creació artística ens agradaria fer-vos partícips d’una dinàmica que creim que fomenta la lectura i convida a llegir alguns títols que encara no havíem conegut . Vols saber en què consisteix?

Simplement, has d’estar molt atent a les xarxes socials d’Espais Joves. Des de dia 16 a dia 25 anirem fent publicacions en què alguns i algunes joves ens llegiran unes frases d’un llibre (narrativa, teatre, poesia) que els hagi marcat, però −atent! − no direm de quin llibre es tracta! Perquè aquesta serà la vostra tasca. Aconseguirem esbrinar el títol o l’autoria?