Coneixeu les sales de ball dels Espais Joves? Sabeu com són i on estan? Teniu un grup de ball, assajau al carrer i durant aquest mes no heu pogut assajar per la pluja? Teniu ganes de formar un grup per a ballar i no ho desenvolupau per falta d’espai? Si us veis reflectits en alguna d’aquestes situacions, tenim la resposta a les vostres necessitats.

A l’Espai Jove Migjorn (el Rafal) tenim una sala amb equip de música, parquet i miralls on poder assajar, aquí podeu veure’n fotos

A Llevant (centre) tenim una de les sales de ball més grans de les que podeu trobar als espais joves i, de la mateixa manera que la de Migjorn, està completament equipada per a assajar les coreos dels grups, vegeu-la en imatges aquí.

L’Espai Tramuntana (el Camp Redó) compta amb una de les sales més modernes per a poder ballar i, de la mateixa manera que les anteriors, està completament equipada amb totes les necessitats que pugui tenir el vostre grup, mirau-la.

Per a acabar, a la sala de ball de l’Espai Litoral (l’Arenal), trobareu un entorn molt confortable per a desenvolupar la vostra activitat. Hi comptam amb un espai molt ample, que és ideal per a grups nombrosos mirau-ne la sala aquí.

Ara ja depèn de vosaltres tenir o no tenir un espai segur i confortable per a assajar i posteriorment participar de les diferents accions que promou l’equip de dinamització del servei de la mà de grups de joves com vosaltres. Contactau amb nosaltres per a sol·licitar més informació i reservar la vostra sala al 638 34 25 60.