MES DE 30  JOVES VAREN COL·LABORAR AMB AQUESTA INICIATIVA

Any rere any, el Servei d’Espais Joves i joves artistes ens reunim per a preparar la Nit de l’Art i convertir el centre de Ciutat Antiga en tot un museu ple d’exposicions i art.

 

Enguany, l’espai jove Ciutat Antiga està obert cada dia. Per aquest motiu es va  proposar celebrar aquest esdeveniment els tres dies que és habitual. Així, l’activitat es va dur a terme el dijous 19, el divendres 20 i el dissabte 21, encara que posant més èmfasi al darrer dia, amb la col·laboració  d’actuacions musicals de diversos estils.

En total, varen ser mes de 30 col·laboradors/res els qui varen participar a la seva posada en marxa, exposant les seves creacions i animant la vetllada amb la música. Vàrem poder gaudir de diferents tècniques: pintura, dibuix digital, joves del taller de patronatge, exposició de pepes (Sweet Dolls Mallorca), pintura a l’oli i damunt llenç, juntament amb músics.

Foren més de 400 persones les que varen visitar el centre i varen poder gaudir de l’art dels nostres joves creadors.

Tot això, gràcies a la il·lusió posada en tots els treballs realitzats pels/per les joves usuaris/uàries del servei, per la qual cosa volem donar les gràcies a cada un/una d’ells/elles per fer màgica aquesta vetlada: David Alomar, Carlos Cantalapiedra, Miguel Ángel Morales i Jasmina, al grup de Sweet Dolls Mallorca, Aya El-Zein, les joves del taller de patronatge i de motion còmic, Paula Garcia, Sabelly, Cristina Zamrick, Javi Saga i acompanyants, Gemma i Mateu, i Eduard Martínez.