El 10 de desembre, per a commemorar el Dia dels Drets Humans, vàrem començar un cicle de cinema amb molta consciència, un espai obert a debat on cada mes veim una pel·lícula o un documental i reflexionam sobre allò que n’hem après. 

El mes de desembre vàrem tenir la pel·lícula Persèpolis, al voltant dels drets humans i la migració. El gener vàrem decidir parlar-vos un poc de consciència ambiental, amb el documental Cowspiracy. 

Si no hi vàreu poder assistir, encara en queda molt més per endavant. En aquest post us deixam un tast de les següents tres pel·lícules i les seves dates, perquè les aneu apuntant a l’agenda! 

Dia 22 de febrer, per al Dia Internacional d’Internet Segur, veurem el docudrama The Social Dilemma, un film dirigit per Jeff Orlowski que mescla ficció amb entrevistes a persones que treballen en diferents xarxes socials; un relat que ens farà reflexionar sobre l’ús que donam a les xarxes i als telèfons mòbils. 

Dia 9 de març, per al Dia Internacional de la Dona Treballadora, veurem Je ne suis pas un homme facile, dirigida per Éléonore Pourriat, un film còmic per a reflexionar sobre el masclisme i l’empoderament femení. 

Per últim, dia 22 d’abril, amb motiu del Dia de la Visibilitat Lèsbica, projectarem la pel·lícula Elisa y Marcela, dirigida per Isabel Coixet i inspirada en el primer matrimoni homosexual a Espanya a principis del segle XX. 

 

Si en voleu més informació, podeu contactar al +34 638 34 25 60 (Lluna). Ens veurem pels Espais!