Seguim publicant entrevistes a grups de música per al Migjorn Rock. Avui us presentam al grup Six Doors, format per quatre joves que fan música rock, que ja fa gairebé dos anys que varen iniciar el seu projecte, i que es descriuren així: 

“Som Six Doors, un grup jove que actualment compta amb quatre integrants: Yerai, com a baixista; Tomeu, com a guitarrista solista; Josep, com a bateria i, Aneu, com a guitarrista rítmic i vocalista. 

Consideram que tocam rock, hard rock i heavy metal, influïts per grups com Metallica, Red Hot Chili Peppers, Black Sabbath, Tool, Nothing but Thieves, Foo Fighters, Avenged Sevenfold, Mastodon, AC-DC, Rammstein… 

Quan ens vàrem formar, tot es va iniciar amb el baixista, en Yerai. Va començar a cercar gent amb l’anterior vocalista del grup, Adrià, que va contactar amb l’actual guitarrista, en Tomeu. En Yerai, jugant per Internet, va trobar en Patricio, el primer bateria del grup juntament amb en Sergio, un pianista. Casualment en Yerai va conèixer al darrer component del grup per la xarxa social de Instagram, n’Aneu, l’actual guitarrista rítmic i vocalista.  

Per diferents problemes i imprevists, Patricio, Sergio i Adrià varen deixar el grup, per la qual cosa Six Doors va cercar l’actual bateria del grup, en Josep, i seguí la recerca d’un o una cantant. 

Us recordam que  entre els dies 7 i 18 de juliol pujarem entrevistes i cançons de diferents grups de música, i organitzarem activitats lúdiques amb la temàtica musical com a protagonista. 

Música:
Six Doors – Afterlife
Black Luck – Distopía
Just One Memory – Watching Reality 

Broken Spell – Winged Man
Dead Squirrel – Insomnio