Avui escric aquest post per demanar la vostra col·laboració en una iniciativa que volem posar en funcionament aviat. 

La idea és fer un post mensual on parlar d’ un disc d’algun grup de música, i he pensat que seria molt enriquidor poder comptar amb la vostra participació.  

Es tractaria d’escollir un disc: el que més us agradi, el que més us hagi marcat, el que esteu escoltant més actualment, etc. I després escriure unes paraules sobre ell per que tothom les pugui llegir. 

Per rompre el gel, començaré jo. I ho faré amb el disc culpable del meu gust per la música rock: 

Devia ser  l’any 1987 (any amunt, any avall) quan els meus pares me regalaren un equip de música. Tot d’una vàrem anar a una botiga de música a comprar un disc per estrenar-lo. Entre tantes portades, n’hi va haver una que me va impactar. Un grup anomenat Iron Maiden, un disc batejat com a Live after death, i a més en format de concert en directe i de doble casset. Vaig triar aquell disc, vaig córrer pel carrer cap a ca meva, i el vaig posar al meu nou equip de música. En aquell moment va començar la meva afició per la música heavy metal, una afició que gairebé trenta anys després encara forma part de la meva vida. Sigui com sigui, un disc perfecte per iniciar-se en aquest grup ja que recull les cançons més representatives de la seva primera època. 

 

Si us interessa compartir els vostres gustos musicals a través de les nostres xarxes, em podeu escriure un whatsapp al 609 848 037. 

Salut i música 😊