Enguany torna el projecte “4×4”, inaugurat el 2017, amb més força que mai. Aquesta iniciativa té com a objectiu incentivar la creativitat i l’empoderament artístic entre els grups musicals que assagen en els nostres centres. En aquesta edició, cinc grups tindran l’oportunitat de compondre, gravar i produir les seves pròpies cançons.

Mitjançant tallers de composició, arranjaments musicals, gravació i producció, juntament amb sessions de fotografia per a les bandes, cercam impulsar el talent musical i visual dels participants. Els grups rebran assessorament de professionals experimentats en el camp, que els guiaran en el procés de creació i producció.

El projecte finalitzarà amb la producció d’un CD físic, que contindrà les obres de cada grup, acompanyat d’un llibret que inclourà fotografies artístiques. A més, es durà a terme una presentació del CD a través d’un concert en els nostres centres.

En aquesta segona edició, els protagonistes seran els grups Zyte, Kansad, Makore, The Final Waves, Saviors i One More. Estam impacients per a veure els resultats d’aquests mesos de treball intens, dedicació i compromís.