El passat cap de setmana es va dur a terme la segona edició de la RataGamer, una iniciativa d’Equip Dinamo, que proposà, des del seu web, una gran varietat de jocs en línia de diferents tipologies i temàtiques.

Des de la línia de Ludoteca, no hem pogut fer altra cosa que sumar-nos-hi, ja que hem pogut comptar amb el suport de diferents joves col·laboradors, els quals us heu implicat liderant i dirigint diferents jocs de format multijugador i per a pc.

Han format part d’aquesta iniciativa: Gaymers_Palma, que hi ha participat organitzant partides lliures amb el seu servidor de Minecraft, Carlos Lucas, de Game Developement Mallorca, oferint el joc en línia de Shipped, i també els joves del grup de Robòtica i de Creació de Videojocs, amb la jove col·laboradora Nieves Ruiz al capdavant; varen publicar al web les seves creacions o demos de jocs, que varen poder ser testejats.

A més, també vàrem comptar amb la participació de Joan Miquel Nevado (més conegut a Youtube i a Twitch com a PikelSnowed), que hi va aportar un torneig de Brawlhalla.

Per altra banda, l’equip de monitors dels Espais Joves va complementar l’oferta amb jocs com League of Legends, Gartic Phone, Endevina la cançó i Pinturillo.

La gran majoria dels jocs varen comptar amb molta de participació i, tot i que alguns de vosaltres ja ens coneixíeu, també volem destacar la gran quantitat de cares noves: parlam de totes i de tots els joves amb qui ens hem trobat per primera vegada en aquest espai virtual. I és que la RataGamer ha traspassat fronteres i hem pogut arribar també a joves d’Eivissa i d’altres municipis de l’illa com Calvià i Andratx.

Volem donar les gràcies a totes les persones que heu fet possible aquesta RataGamer, i a l’Equip Dinamo per impulsar-la novament, demostrant que podem seguir passant-ho bé jugant des de casa.

 

Laura Torrandell i Matias Martínez

Dinamitzadors