Aquesta setmana ens hem decantat per una sèrie amb crítiques de totes formes i colors. Tanmateix, només l’anunci que RuPaul estrenaria la seva pròpia sèrie a Netflix va ser rebut entre el fandom amb tanta d’alegria com por… Alegria, per gaudir d’una altra possibilitat de visibilització de la mà de RuPaul i, terror, per la nefasta feina que se n’ha fet de la ficció en altres sèries protagonitzades per drag queens.

Ja sabeu de quina sèrie parlam? Sí, correcte, ens endinsem dins l’univers “AJ and The Queen”, que bàsicament ens parla d’una drag queen madura que s’embarca en una gira al voltant dels Estats Units amb la seva veïna, una nina que s’identifica més aviat amb l’estètica masculina.

Una sèrie que, en la seva primera temporada, va aconseguir tirar en terra les preconcepcions que poguéssim tenir i allunyar aquella por de què us hem parlat al començament d’aquesta recomanació.

En la nostra opinió, l’èxit està relacionat amb la introducció a la trama d’alguns detalls que aporten personalitat als personatges principals. Així, just abans de sortir a la seva gira, Ruby Xarxa (RuPaul Herself) descobreix que la seva parella s’ha emportat tots els estalvis amb els quals pretenia muntar el seu propi drag club. Per altra banda, també descobreix que la seva veïna, que té problemes amb les drogues, ha desaparegut i ha deixat desemparada la seva filla gènere fluid, Amber Jasmine (Izzy G.), que tracta de sobreviure al carrer.

Tal volta, un dels aspectes que ha aconseguit que la sèrie agradi a moltes de les persones que l’han vista és precisament la diversitat de temes inesperats que proposa al llarg dels seus capítols.

I vosaltres, l’havíeu vista ja? La recomanaríeu? Què us sembla? Ens interessa molt saber quina opinió teniu de les recomanacions que anam fent; podeu interactuar i participar amb nosaltres a través de les xarxes socials a @espaisjovespalma i seguir visitant el web lgtbi jove.

Dinamitzador de Diversitat