El passat dijous 27 d’agost es va dur a terme la segona edició de Ludostream. Una jornada de jocs on line organitzada des de Twitch per Mallorca Streamers. Ells són un grup de joves aficionats a jugar a jocs en línia, i que porten un cert temps jugant en directe des d’aquesta plataforma.

Després d’una primera edició que va comptar amb la participació de quatre streamers i que va servir com a motivació per organitzar una nova activitat amb més continguts i més jocs, es va decidir organitzar aquest esdeveniment.

Aquesta vegada hem comptat amb la presència a nivell organitzatiu dels streamers Álvaro Cabrera (Spritermaster), Joan Miquel Nevado (Pikel Snowed ), Noe García (Ahkra), Jaume Borràs (Joxcito), Pedro Gómez (AtoriPedro) i Mel Bryan, com a Melissa (Parkensho) que finalment no va poder participar activament aquest dijous.

La jornada es va obrir amb Spritermaster i el famós Move or Die, un joc amb gràfics 2D, que posa a prova els nervis de qualsevol i que permet fins a un màxim de 4 jugadors simultanis.

A continuació vam donar pas a Super Meat Boy de la mà de Pikel Snowed. Si no coneixeu el joc us el recomanem: és un joc de plataformes d’allò més divertit.

El següent raid va anar cap a Ascent Dragons , dirigit per l’streamer Atori Pedro que des del canal del grup ha dirigit diferents partides ben intenses de League of Legends, un joc multijugador que ja gairebé no necessita presentació.

Les darreres hores de la jornada les han ocupat els directes de Joxcito i Ahkra. El primer amb el videojoc d’acció i aventura Sekiro, i finalment a les 22:30h, va posar fi a l’esdeveniment Ahkra amb el Hollow Knight; un joc que combina exploració i combat i que resulat molt entretingut de veure i d’esser jugat.

Així hem posat fi a aquesta nova edició del Ludostream, esperant organitzar ben aviat una tercera.

Si tu també tens canal de Twitch, estàs començant amb els streamings o ja te’n consideràs una mica expert , i tens ganes d’organitzar un esdeveniment conjunt amb altres streamers, només has de contactar amb la línia de Ludoteca al 638 429 147 i ens tornarem a posar en marxa.

Des d’Espais Joves volem donar les gràcies a tota l’organització de Mallorca Streamers per fer possible aquest Ludostream