La natura mai s’afanya; no obstant això… tot es du a terme“.
Lao Tse
Si sabés que el món s’acaba demà jo avui encara plantaria un arbre“.
Martin Luther King

La part positiva…

Una vegada més, ens centram a trobar situacions positives a partir de les condicions en què ens toca viure en l’actualitat. 

En aquesta ocasió volem parlar sobre els espais que la natura està recuperant fruit del nostre confinament. Alguns vídeos com els que podeu veure en aquest post s’han fet virals; d’altres els podríeu trobar a les planes de qualsevol diari local. 

Al primer vídeo  s’observa un petit dofí molt a prop de la vorera del passeig Marítim. Suposadament, la poca activitat també a la mar ha obert més espais per a oferir-nos aquestes imatges, impensables en d’altres moments. 

Al segon vídeo , gravat al passeig de Mallorca, observam un grup d’ànneres caminant per la carretera davant la inactivitat de les persones, en una zona habitualment plena de gent i on tampoc podríem imaginar imatges similars si ens ho haguessin dit setmanes enrere. 

En definitiva, hem de veure el nostre planeta com quelcom compartit amb la resta d’elements de la natura i no creure’ns els propietaris de la terra que trepitjam. Quan tot això acabi n’hem de ser conscients i respectar i cuidar el nostre entorn per a poder gaudir de la natura molts més anys, tot i que serà difícil observar dofins a la vorera del nostre passeig Marítim o ànneres caminant pels carrers de la nostra ciutat. 

 

Matias, Dinamitzador de diversitat