Pot semblar que als Gamers i sobretot als que som uns apassionats dels jocs en línia aquests dies d’estar-nos a casa ens resulten més fàcils, però també ens fa falta trobar-nos al voltant d’una taula i gaudir d’una bona partida de rol Dungeons and Dragons d’aquestes que et fan oblidar-te fins i tot de que és hora de sopar.

Espais Joves continuam actius, i des de la línia de Ludoteca amb tot el suport de la gent jove, que és clarament una experta en l’ús de les xarxes socials i les aplicacions que ens permeten seguir “trobant-nos” des de casa, ens hem posat les piles perquè no ens aturi res.

Com ens hem adaptat a aquests nous canvis? Us en posam alguns exemples que esperam que us inspirin. I si, a més,  us voleu sumar a nosaltres, encara millor!

Els tallers d’intel·ligència artificial: aquest mes, amb na Nieves Ruiz, la nostra tallerista i referent del món dels videojocs, hem aconseguit reunir gairebé tot el grup fent servir l’Skype. Ens continuam trobant cada dilluns a les sis de l’horabaixa, compartint els projectes d’intel·ligència artificial. Ens ho hem agafat amb paciència i bon humor: sempre hi ha algú a qui li falla la connexió, perdem el so o se’ns penja el wi-fi… però ens esperam com si fos una classe presencial  i ens donam consells per a millorar la comunicació. Gràcies, Nieves, per ajudar-nos sempre! I a vosaltres: Marco, Xisco, Joan, Mousta, Marwa, Álvaro, Ángel… per seguir participant. 

Les partides de Rol de Vampir tampoc s’aturen. Coneixeu Discord? Segur que sí! I si no, us posam al dia de seguida: es tracta d’una plataforma gratuïta que ens permet connectar-nos a la vegada, amb funcions d’àudio i imatge i a més també ens dona l’opció d’enviar arxius de text i imatge. Així, cada dimarts durant aquest mes podrem continuar amb les històries d’aquest món de tenebres de la mà d’en Charlie, el seu màster. 

I tampoc pensam quedar-nos sense el Rol en Viu del grup Teatre de la Ment! Serà més endavant, i si voleu saber de què anirà, estau atents a les nostres xarxes socials perquè na Mika i en Charlie han preparat un vídeo per a fer-vos venir encara més ganes de participar.

A més, sumam les iniciatives juvenils dels joves d’E-Demons, que tiraran endavant un torneig en línia extraoficial de Pokémon i també estan preparant alguns videotutorials perquè tothom puguir seguir jugant en línia fins que puguem tornar a trobar-nos i fer-nos la foto de final de cada torneig, que ja és tot un clàssic. Gràcies Toni, Adri i Álvaro per estar sempre amb ganes de seguir organitzant coses interessants!

Seguirem treballant per a no deixar de sorprendre-us , per a fer tot això més fàcil, perquè els dies ens passin volant.

Teniu alguna idea per a sumar-vos a la nostra Ludoteca en línia? Ens voleu ensenyar algun joc de taula, el vostre top 5 de videojocs preferits… o enviar-nos una recomanació? 

Estarem encantats/ades de rebre-la! Ens reinventam per a fer-te arribar els Espais Joves fins a casa teva.

#emquedoacasa #totaixòpassarà

Laura, Dinamitzadora de Ludoteca