Durant la setmana del 17 al 23 de desembre, s’ha anat celebrant de manera presencial i en línia la sisena edició del Game Lovers;  l’esdeveniment amb més participació de la Línia de Ludoteca, que s’organitza anualment durant el mes de desembre. 

Enguany ens hem reinventat amb un format força diferent: totes les activitats s’han duit a terme en diferents dies de la setmana per tal de  antenir la cabuda adient i per tant, la seguretat de totes les persones participants. 

Des de la Línia de Ludoteca i en nom de tot l’equip d’Espais Joves, volem agrair no només la participació dels i les joves que han assistit a l’Espai Jove de Llevant o bé han pres part en les activitats en línia, sinó també ld’aquells que n’ha format part des de l’organització. 

Agraïm a en Dante Amin la seva implicació en la creació i dinamització del concurs de sèries de televisió. Gràcies per fer-nos pensar, aprendre i divertir-nos amb tots els seus coneixements. 

També als joves del grup de Magic, especialment a en Lucas, per organitzar el seu primer torneig, el qual dúiem molt de temps organitzant i esperant celebrar tan aviat com les circumstàncies ens ho permetessin. 

A més, volem agrair a en Xisco Gutiérrez, un dels màsters i col·laboradors més habituals, la partida de rol de D&D que ens va organitzar un bon dissabte al matí. A ningú se li varen aferrar els llençols i és que quan es tracta de rol, l’èxit és segur. I l’horabaixa del dissabte va ser una setmana més de Gaymers, que va aportar un horabaixa de jocs de taula i creació de pins per als joves del col·lectiu que es varen apropar a l’Espai Llevant.  

El dilluns 21 encara ens quedava Game Lovers per endavant, i aquesta vegada ens vàrem trobar de manera virtual a Discord per a jugar un Escape Room en línia de la mà del tallerista Julio Espejo.  

Gràcies a Ester Florit, l’horabaixa del dimarts va ser d’allò més mogut amb les partides de Just Dance organitzades per ella mateixa. 

La cloenda va venir el passat dimecres 23 de la mà d’Eva Santiesteban amb el Trivial Friki de múltiples categories i preguntes, algunes de les quals creades per ella mateixa, i el fantàstic Karaoke de Raquel Medina, pel qual varen passar molts dels joves inscrits i algú més que s’hi va sumar de manera espontània abans o després de participar en el Trivial. A més, Eva, Ester i Raquel es varen implicar molt en la decoració de l’esdeveniment amb un photocall nadalenc que va lluir durant tota l’activitat. 

Moltes gràcies a tothom per fer realitat aquesta nova edició del Game Lovers. Ni les circumstàncies més difícils varen aturar-ho i l’esforç i implicació dels i les joves ho va fer possible. 

 

Joves implicats en l’organització: 

Dante Amin : @Dante Amin (Facebook) 

Raquel Medina : @rakyuuki (Instagram) 

Eva Santiesteban: @lilalmendrada (Instagram) 

Ester Florit: @ayameechan (Instagram) 

Xisco Gutiérrez: @rolfantasyplay ; @lorak_lightknight (Instagram) 

Gaymers : @gaymers_palma 

 

 

 

 

 

Dinamitzadora Ludoteca