Aprofitant que estem preparant la nova edició de Ludostream (la jornada de jocs en streaming organitzada pels diferents joves integrants de Mallorca Streamers  des de les seves  plataformes de Twitch) ens arriba un nou video d’en Matt (SoyMatt).

Segur que ja el coneixeu pels seus vídeos anteriors on ens donava consells per a iniciar-nos dins aquesta plataforma tan coneguda de jocs en streamings, i també per les seves fantàstiques propostes de com aconseguir més visualitzacions una vegada tinguem el nostre canal ja creat.

En aquesta ocasió anirem una passa més enllà aprenent a fer més divertits els nostres videos en Streaming gràcies al descobriment d’una eina d’allò més interessant: Streamloots. Es  tracta d’una plataforma on line que ens permetrà oferir entreteniment als nostres espectadors i poder generar interacció amb ells. Aquesta interacció és possibile mitjançant cartes que indiquen accions. D’aquesta manera i durant la retransmissió on line, els seguidors del canal que es trobin en directe podran enviar a l’streamer accions que aquest haurà de realitzar mentre està jugant, per fer molt més espontànies, originals i imprevisibles cada una de les diferents partides.

Coneixíeu aquesta eina?

Si en vols saber més , et convidem a veure aquest nou vídeo d’en Matt on ho trobareu tot explicat d’una manera senzilla, dinàmica i divertida.

Esperem que us agradi i que us pugui esser molt útil!