Des de que ens quedem a casa, Comunidad Pokémon Baleares no ha deixat ni un sol dia d’oferir diversió i entreteniment relacionat amb la seva especialitat: l’univers Pokémon.

Si durant el mes d’abril vam aprendre a fer servir el simulador de combats de Pokémon Showdown o a jugar a cartes amb el simulador Pokémon VGC, per aquest mes de maig hem renovat tota l’oferta d’activitats per a que cada dimecres, de 18 a 20h de la tarda, el temps us passi volant. 

Quines són aquestes activitats?

6 de maig: Taller Pokémon combats Pokémon go.

En aquest taller ens centrarem en el joc de mòbil “Pokémon go”, explicarem les diferents maneres de el joc, i ens centrarem en els combats pvp: millors Pokémon de cada lliga, estratègies de combat i trucs.

13 de maig:  Taller combats múltiples

En aquest taller farem un torneig de combats múltiples, els combats múltiples són combats per parelles o equips. Farem el torneig en el simulador de combats “Pokémon Showdown” i en aquesta ocasió ens centrarem en els combats per parelles 2 vs 2, en el format de combats dobles amb regles de VGC 20 sèrie 4.

20 de maig: Jocs clàssics i Quiz

Al taller jugarem a jocs clàssics i tindrem mètodes d’entreteniment però amb la temàtica Pokémon com: trivial Pokémon, quiz de respostes ràpides, mots encreuats, sopes de lletres entre d’altres.

27 de maig: Torneig Metrònom:

En aquest taller farem un torneig metrònom pel simulador “Pokémon showdown”, un torneig metrònom consisteix en un torneig 1 vs 1, tots els jugadors amb el mateix Pokémon en aquest cas “Clefairy” i amb un sol moviment “metronomo”, un torneig on guanya qui tingui mes sort. És un torneig molt aleatori, on apareixen atacs graciosos, estranyes situacions, per això és tan divertit.

Us animem a participar i a gaudir del mes de Maig amb la Comunitat Pokémon de Balears.

I si voleu més informació per inscriure-us a totes o a algunes d’aquestes activitats o tallers, no dubteu en posar-vos en contacte amb la dinamitzadora de ludoteca enviant un missatge al 638 429 147 

 

Us hi esperem amb moltes ganes! 

 

Toni López (ToWeN) de Comunidad Pokémon Baleares i Dinamitzadora Ludoteca