L’any 2023 ha estat un any que sempre recordarem.

Ha estat l’any amb més participació, amb major ús d’espais, i en el qual no només han augmentat les activitats organitzades per joves, sinó que cada vegada són més creatives i de més qualitat.

També ha estat un any ple de reptes, oportunitats i aprenentatges per a tu i per a tots nosaltres. Des d’Espais Joves, volem agrair la teva participació, col·laboració i compromís amb les activitats que hem organitzat i a les quals hem pogut gaudir de donar suport durant aquests darrers 12 mesos.

Junts hem creat espais sostenibles, solidaris, culturals, segurs i molt més. Hem ajudat a impulsar els teus projectes i a donar-los visibilitat. Hem facilitat recursos i informació del teu interès. Hem fomentat el diàleg, la participació i la col·laboració entre joves.

Tot això no hauria estat possible sense la teva implicació, la teva creativitat i sobretot la teva energia. Per això volem celebrar amb tu tot allò que hem aconseguit junts, animar-te a seguir formant part d’Espais Joves i convidar-te a entrar amb nosaltres a un 2024 carregat de més reptes, més oportunitats i moltíssimes més coses per a aprendre junts.

En definitiva, per a fer del 2024 un Espai Jove per a tu.

Gràcies per fer possible Espais Joves. Et desitjam bones festes i un feliç 2024.

L’equip d’Espais Joves.