En el mes de juny del 2018 el Servei de Dinamització d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma va ser guardonat amb el segell “Talento Joven” concedit per Injuve. Concretament, el programa premiat ha estat el de Suport a les Iniciatives juvenils.

 

Aquest segell pretén reconèixer i destacar aquells programes que ofereixen als joves possibilitats de desenvolupar el seu talent. D’aquesta manera veiem recompensat el treball dels professionals del servei per donar suport a les iniciatives dels joves de la nostra ciutat.

 

La modalitat premiada és la relacionada amb la creació artística i cultural que promou programes que impulsen la creació jove, fomentant l’activitat de joves creadors, la promoció i difusió de la seva obra i la seva incorporació a l’àmbit professional.

 

El programa de Suport a les Iniciatives juvenils del Servei de Dinamització d’Espais Joves treballa amb els joves d’edats compreses entre els 14 i els 30 anys ajudant-los a desenvolupar els seus projectes, ja sigui a nivell individual o grupal.

 

En aquest sentit, destaquem que durant el darrer any aquest programa de l’Àrea de Joventut ha treballat directament amb uns 300 joves i ha generat impacte sobre uns 1500 més en les diferents accions desenvolupades pels joves amb el suport dels diferents professionals del servei.

 

Volem fer arribar el nostre agraïment a totes les persones que fan possible a diari la realització d’accions que empoderen els joves creadors per desenvolupar els seus projectes i a l’Injuve pel reconeixement atorgat a través del segell “Talento Joven”.