Dos mesos de feina intensiva amb res més que 21 grups de ball interessats a formar part d’un esdeveniment que va estar protagonitzat per l’expressió a la dansa, el kpop i les reivindicacions juvenils.

La mostra de ball de la Summer Party Dance es complementà amb una carpa No i Punt, on els joves podien informar-se dels recursos que tenen a l’abast per aconseguir una “Palma, lliure d’agressions sexistes”.

 

A més, disposaven d’un espai on relaxar-se i reflexionar al “mirall #JOMAGRADO” una acció que pretenia, d’una banda, la reflexió i l’acceptació per part de la societat de la diversitat afectivosexual i d’identitat de gènere i, de l’altra, promoure l’autoestima de totes les persones, siguem com siguem, aquest i qualsevol dia de l’any.

 

La pluja va interrompre alguns moments, però no va aconseguir tallar la il·lusió dels joves que seguiren la festa a l’interior de l’Espai Jove Litoral.

 

 

La festa, emmarcada també a la campanya de prevenció del consum d’alcohol de menors d’edat amb el lema #aPalmaMenors00, comptà amb granissats, berenar saludable i un photocall dissenyat especialment per la campanya, on els joves es fotografiaven i ho compartien a les seves xarxes.

 

Volem donar les gràcies a tots els joves que van assistir, als 21 grups de ball que hi participaren, a l’equip de dinamitzadores i dinamitzadors ho varen fer possible, i aquesta vegada també, a les famílies que confien en la nostra feina i que acompanyen a les seves filles i fills, tant en sentit literal com figurat, a complir les seves inquietuds carregades d’il·lusió.