Aquest és el nom de l’exposició dissenyada i creada per Aitor Fdez. i que té per objecte conscienciar sobre l’ús del preservatiu.  

“Sin condón no hay diversión” podrà exhibir-se aquest any en un format físic i s’inaugura aquest dia 1 de desembre a l’Espai Jove Ciutat Antiga, coincidint amb la commemoració del Dia Mundial contra la Sida. 

Per dur-la a terme, Aitor ha comptat amb la participació de diverses persones que han prestat la seva imatge i han estat fotografiades lluïnt una samarreta customitzada per cada una d’elles i que duen escrit el lema de la campanya. 

A més de les fotografies que Aitor ha realitzat, podreu veure totes les samarretes creades pels col·laboradors i col·laboradores de la campanya, que també seran exposades en un format ben original.

Amb un lema clar i senzill i un missatge molt visual se’ns recorda la importància de l’ús del preservatiu per tal d’evitar l’VIH i altres ITS. 

Us animem a apropar-vos a l’Espai Jove de Ciutat Antiga per  visitar aquesta exposició, que s’exhibirà durant tot aquest mes de desembre.