Algunes vegades sentim que allò que feim és tan sols com una gota dins la mar, però la mar seria menys si li faltàs aquesta gota,”  Mare Teresa de Calcuta. 

Si ajud una sola persona a tenir esperança, no hauré viscut debades. -Martin Luther King.  

 

Què és un camp de voluntariat? Segurament en podem trobar moltes definicions, des d’Ib Jove ens expliquen com “els camps de voluntariat constitueixen un mitjà per fomentar valors com la convivència, la tolerància, la solidaritat, la participació, l’aprenentatge intercultural, etc”.  

 Al mateix temps ens expliquen que “és una oportunitat per a joves (en aquesta ocasió per a joves d’entre 16 i 30 anys) on hi participen joves d’altres comunitats autònomes i d’altres països”. Aquests dels quals parlam en aquest post tenen una durada mínima de dues setmanes i els voluntaris podran desenvolupar tasques solidàries dins els àmbits de la protecció del medi, rehabilitació del patrimoni, art i cultura o acció social, entre d’altres. A més, inclouran activitats lúdiques diàries.  

En aquesta ocasió teniu la possibilitat de dur a terme aquest tipus de voluntariat dins les nostres Illes o anar a alguna altra comunitat autònoma, amb preus canviants segons el lloc, tot i que tots els organitzats per l’IB Jove tenen un preu tancat de 110 € que inclou l’allotjament, la manutenció i les activitats lúdiques  

Si hi esta interessades o interessats, podeu trobar més informació aquí 

 

Dinamitzador Diversitat