Ens tornam a posar en marxa amb la nostra cinquena llonguetada jove.

El Servei de Dinamització d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma prepara, com és habitual, una llonguetada jove molt especial. En aquesta ocasió hem centrat la nostra oferta cultural a mostrar i oferir als participants un petit tast de les accions més característiques de cada un dels centres d’interès treballats des del Servei amb un fil conductor entranyable en el qual tots hem participat amb les nostres mares i pares, padrines i padrins o amb amigues i amics.

Cada un dels dinamitzadors defensarà un color del tauler Música i so i ràdio amb el verd, Creació artística amb el groc, Ludoteca amb el vermell i Art en moviment amb el blau… La cirereta serà Diversitat com a dau… Ja sabeu de quin joc parlam?

Però no només les activitats giraran entorn d’aquest joc; els llonguets, també. Si voleu descobrir-ne la combinació, manteniu un ull al web i a les xarxes del Servei per a conèixer més informació de la llonguetada dels i les joves.

L’acció tindrà lloc, evidentment, el pròxim dissabte dia 18 de gener de 2020 a l’Espai Jove Llevant entre les 18 i les 20.30 hores, i per a poder gaudir del vostre llonguet heu de complir alguns requisits molt senzills: tenir entre 14 i  30 anys i emplenar el formulari de reserva del vostre llonguet aquí.

No deixeu que us ho expliquin, veniu a viure l’experiència amb nosaltres.