Un any més commemoram el Dia dels Drets Humans a Espais Joves. A les portes del 2023 i del 75 aniversari de la declaració fonamental dels drets humans volem seguir creant consciència amb vosaltres un any més sobre la seva importància.

En uns moments de crisis climàtiques, polítiques i de la salut com les actuals, recordar els drets humans bàsics és importantíssim com a motor moral de la societat. Per això tornam a recomanar-vos el curtmetratge Missió DH, creat pels joves. En aquest curt de caràcter distòpic 3 joves del futur tornen el 2021 i descobreixen un món ple de plàstic, prejudicis i estereotips.

Seguint aquesta estela de cinema enguany volem convidar-vos a seguir reflexionant a uns cicles de cinema que aquest mes seran amb la temàtica “Drets humans” i quina pel·lícula millor per a reflexionar si no Persèpolis, un film inspirat en el còmic amb el mateix nom de l’autora iraniana Marjene Satrapi, on es tracta la llibertat de moviment, d’expressió i la lluita contra les opressions tot des del punt de vista de la jove Marjene.

El canal de Youtube d’Espais Joves   i a continuació, podreu trobar el curtmetratge i us animam a comentar-lo a les nostres xarxes socials i compartir-lo amb tothom.

DIA INTERNACIONAL DELS DRETS HUMANS 2021 – YouTube