Avui, dia 1 de desembre, commemoram un any més el Dia Mundial de la Lluita contra la Sida, el lema d’ONUSIDA d’enguany és “Igualtat ja”, un eslògan que pretén posar sobre la taula les desigualtats econòmiques, polítiques i socials que impossibiliten l’erradicació de la sida.

La pandèmia de la covid i les posteriors crisis econòmiques i socials estan també afectant els recursos i l’accés a la informació i la detecció del virus. Com reconeix la directora executiva d’ONUSIDAWinnie Byanyima ,“Clar que podem posar fi a la sida, però hem d’acabar amb les desigualtats que la perpetuen”.

Per tot això, des d’Espais Joves, i amb la col·laboració d’ALAS Balears, volem acostar-vos tota la informació possible. A cada espai podreu trobar un racó amb tota la documentació sobre relacions sexuals segures així com QR per a realitzar-se les proves ràpides i el contacte amb l’Associació.

També volem traslladar-vos a la gala anual d’Alas, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Palma, el lema enguany de la qual és “Diversitat i salut”, un esdeveniment amb humor i salut sexual on podreu trobar taules informatives de diferents associacions LGTBI de l’illa com Ben Amics, Balears Diversa i IRES. Tindrà lloc dia 1 de desembre a les 20 h al Teatre Xesc Forteza.
Estau atents a les nostres xarxes socials per a més activitats de l’Ajuntament de Palma.