Mai hi haurà un nou ordre mundial fins que les dones no en siguin part”. Alice Paul

Aconseguir la igualtat de gènere requereix la participació de dones i homes, nines i nins. És responsabilitat de tothom.” Ban Ki-moon

Cal reforçar la posició de la dona a la nostra societat, cal fer visible i evidenciar tota la seva tasca en diversos camps de la nostra ciutat. És per aquest motiu que el Servei de Dinamització d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma prepara una activitat repleta d’accions destinades a fer visible aquesta feina i que ens mostri l’empremta de la dona en diferents àmbits.  

Sense perdre de vista les nostres línies d’actuació, l’equip de treball d’Espais Joves preparam un seguit d’actuacions i activitats protagonitzades per dones i desenvolupades per dones. Així, els participants d’aquesta activitat, tindreu la possibilitat d’assistir a actuacions musicals, recitals de poesia, jocs desenvolupats i dirigits per dones… entre d’altres sorpreses interessants.  

Aquest dissabte, dia 14 de març, a partir de les 17.30 hores, a l’Espai Jove Migjorn, us convidam a formar part d’aquesta activitat, i a veure l’empremta de la dona als Espais Joves.  

No deixeu que us ho expliquin, veniu a viure l’experiència amb nosaltres. 

Dinamitzador de Diversitat.