Elles són Alicia Sánchez, Shaday Landívar, Maria Antonia Androver, Camila Tabeira, Candela Corasa i Daniela Res, i formen el grup de ball B-Hidden.  

Potser alguns i algunes de vosaltres les coneixereu pels seus vídeos d’Instagram o perquè heu assistit a una K-pop festa, i és que elles en són les responsables i creadores de les dues edicions organitzades; el primer esdeveniment de ball organitzat als Espais Joves, centrat específicament en K-Pop. 

Amb motiu del Dia de la Dona, ens han volgut contar la seva experiència com a dones pioneres a crear activitats grans als Espais Joves i animar altres dones a dur endavant els seus projectes. Encara que pugui fer por, una vegada que ho aconsegueixes, el sentiment d’orgull és increïble i res és impossible mentre creguis en tu mateixa. 

 

“ME SENTÍ INCREIBLEMENTE ORGULLOSA, Y COMO QUE SOMOS CAPACES DE HACER ESO Y MÁS, Y DESDE AQUÍ Y COMO GRUPO, ANIMAMOS A TODAS LAS MUJERES A HACER LOS EVENTOS QUE QUIERAN Y A SEGUIR TODAS SUS METAS, Y QUE NADA ES IMPOSIBLE MIENTRAS CREAS EN TI MISMA, QUE ES LO IMPORTANTEPODEMOS LOGRAR GRANDES COSAS”