Us donam el nom d’una sèrie que val la pena veure. Ens referim a Please like me, que ja a la primera escena ens mostra com les persones que la protagonitzen tracten de viure la seva vida mirant de trobar la felicitat. Com moltes vegades passa a la vida, tothom hi camina una mica perdut, i la seva recerca es troba centrada a tractar d’agradar als altres per a aconseguir així agradar-se a si mateix.

Per què us la recomanam? Com veis, no resulta fàcil fer una sinopsi comercial d’aquesta sèrie. Un recull de capítols que ens mostren relacions familiars i romàntiques o relacions de convivència amb amigues i amics; tot conjugat amb altres temes d’actualitat com la depressió o les malalties mentals, sempre de manera molt respectuosa i honesta.

En definitiva us presentam un viatge en el qual riurem la major part del temps, però que també sabrà deixar-nos devastats amb algunes situacions perquè, com en la vida real, en la sèrie hi ha moments divertits i dramàtics. Please Like Me us resultarà semblant a veure la pluja des de la finestra mentre us preneu una beguda calenta a l’hivern, com un espai relaxant on poder sentir-nos fortes i forts sense deixar de ser vulnerables.

No deixeu de comentar-ne amb nosaltres les vostres impressions a les xarxes etiquetant en aquest servei de joventut a @espaisjovespalma i, si teniu alguna recomanació per a compartir, contactau amb nosaltres per qualsevol via; a més seguiu el fil del web lgtbi jove referent a les Illes per a veure-hi més novetats.

 

 

Dinamitzador Diversitat