Aquesta setmana hem optat per un clàssic del cinema espanyol, una pel·lícula que va ser guanyadora d’un Òscar a la millor pel·lícula de parla no anglesa en l’edició de l’any 2000, entre d’altres rellevants premis tant d’àmbit espanyol com internacional.

Durant el desenvolupament d’aquesta pel·lícula, observareu com Manuela, una experimentada infermera acostumada a bregar a diari amb la mort, veu com de cop i volta la seva vida se sacseja terriblement. Aquest fet fa que reconsideri el seu quefer diari i prengui algunes decisions que la duran a reconciliar-se amb el seu passat, canviar la seva actitud cap al present i replantejar-se amb serietat les seves perspectives de futur.

En el seu viatge, Manuela reprèn la seva relació amb una amiga de temps passats que pot tenir informació sobre el pare del seu fill, i coneix altres persones amb el suport de les quals tractarà de complir el somni del seu estimat fill.

No deixeu de veure aquesta recomanació, en què en infinitat de relacions molt diverses donen compte de la necessitat de derrocar mites i tabús sobre la diversitat afectiva i sexual de les persones. Seguiu pendents del web espaionlinelgtbi.com, on compartim constantment informació rellevant sobre el col·lectiu. A més, us convidam a compartir amb nosaltres la vostra experiència amb Todo sobre mi madre a les xarxes etiquetant a @espaisjovespalma.

Dinamitzador Diversitat