Aquest mes de març, ens volem sumar un any més a la commemoració del Dia Internacional de les Dones. 

Des d’Espais Joves, seguim reivindicant la importància de donar a conèixer les iniciatives de les joves i visibilitzar tot aquest talent, creativitat i inquietuds. 

Per tot això, hem preparat un seguit d’activitats emmarcades dins la setmana del 8 al 12 de març, que us presentam a continuació: 

Exposició “Dones del món”. Durant tot el mes de març, es podrà visitar als cinc Espais Joves una exposició iniciativa del Casal d’Associacions d’Immigrants i ONGs. L’exposició tindrà un format interactiu, ja que totes les persones que la visiteu podreu deixar la vostra proposta de la dona que considereu que ha contribuït amb la seva tasca a la lluita per la igualtat. 

Creació d’una llista de reproducció musical “Especial 8M”. A partir del 2 de març us convidam a fer-nos arribar totes aquelles cançons de dones de referència dins el món de la música que no poden faltar a la nostra llista. Podreu descobrir tota la música que ens heu fet arribar dia 9 de març a les nostres xarxes socials i pàgina web. 

Entrevista a Carmen Ruiz, professora del Departament de Treball Social i Serveis Socials de la UGR, on trobarem interessants reflexions sobre coeducació i igualtat. Dijous 10 de març, al web d’Espais Joves. 

Entrevista “La veu de les dones”. L’entrevista es podrà seguir en directe el 5 de març via twitch.tv/espaisjovespalma i es publicarà al web d’Espais Joves el divendres 11 . Si vols participar en el podcast i parlar sobre les teves referents femenines pots contactar amb la dinamitzadora Gene, al 638 42 91 47. 

Mostra artística 8M. El dissabte 12 de març, a partir de les 17.30 h, a l’Espai Jove Migjorn, mostra d’activitats organitzades per joves, on podreu trobar art en viu, exposicions, actuacions de ball, actuacions musicals, jocs i altres activitats. 

Si voleu assistir a les activitats de la Mostra Artística ho podeu fer emplenant el següent formulari:

https://forms.gle/DwAp3TBU2K1qhBdJ8 

Des d’Espais Joves volem donar les gràcies a totes les dones que heu fet possible aquesta proposta d’activitats.