Tornam a encetar les accions per a visibilitzar el rebuig que sentim per la violència cap a les dones. Com no podia ser d’altra manera, el Servei de Dinamització d’Espais Joves de l’Ajuntament de Palma ha preparat un seguit d’accions per a visibilitzar la violència i per a empoderar aquelles dones valentes que hi han lluitat en els diferents àmbits on es mouen les joves habituals del Servei.

En aquest sentit, destacam el seguit d’accions preparades pel nostre equip:

Dimecres 24: Taller: crea el teu lema pel 25N amb materials reciclats, a l’Espai Jove Llevant, a partir de les 18 h.

Divendres 26: taller amb PalmaJove sobre el ciberassetjament. A l’Espai Jove Llevant i a tots els espais a través de les TV dels centres, a partir de les 18 h.

Dissabte 27: taula rodona amb dones gamers sobre el tractament del món gamer cap a la dona: Títol: “Assetjament a la dona dins la comunitat gamer”, a l’Espai Jove Llevant des de les 17.30 h

 

A més de tot això no us podeu perdre els raconets commemoratius col·locats a cadascun dels nostres centres i preparats especialment per a l’ocasió.

 

Col·laborau en la visibilització dels casos de maltractament a les dones per a ajudar a erradicar-los i poder aconseguir un món més just i menys violent. Us hi esperam a totes! Seguiu el desenvolupament de totes les accions a través de les nostres xarxes a @espaisjovespalma.